Betaalbare vertaling

Professionele en betaalbare vertaling naar het Engels of Nederlands nodig?

Zoek je een professionele en betaalbare vertaling van het Nederlands naar het Engels of andersom? Heb je een Engelse tekst geschreven en wil je dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt? Ik, Greetje den Holder, eigenaar en vertaler van BudgetVertalingOnline, kan je daarbij helpen.

BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling

Ik heb BudgetVertalingOnline in 2011 opgericht om een professionele vertaling betaalbaar te maken. Wil je niets meer en niets minder dan hoge kwaliteit, dan kun je direct bij mij terecht. Ik probeer op alle vlakken de kosten te drukken, waardoor jij een betaalbare vertaling van hoge kwaliteit kunt krijgen. Zo heb ik geen vast personeel in dienst, maak ik geen gebruik van dure software en heb ik een prachtig kantoor aan huis.

BudgetVertalingOnline is er vooral voor de zakelijke klant

Het merendeel van mijn klanten komt van de zakelijke markt: zzp’ers, startups en mkb’ers. Studenten, particulieren en de overheid kloppen ook regelmatig bij mij aan voor vertalingen, maar het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit het vertalen van websites, handleidingen, algemene voorwaarden, managementboeken, cursusmateriaal en overeenkomsten. Langdurige relaties opbouwen met mijn opdrachtgevers vind ik fijn, zodat we allebei kunnen genieten van prettig contact en ik zonder moeite het taalgebruik in je teksten consequent kan houden.

Met BudgetVertalingOnline sta ik bekend om mijn betaalbare tarief, snelle reactietijd, persoonlijke service en goede kwaliteit.

BudgetVertalingOnline voor professionele en betaalbare vertalingen

Vraag snel een offerte aan!

Vraag een snel offerte aan via info@budgetvertalingonline.nl of bekijk de rest van de website. Hier vind je o.a. feedback van andere opdrachtgevers en tariefinformatie. Ook kun je mijn Engelstalige blogs lezen. Deze gaan voornamelijk over ondernemerschap, digitale marketing en social media. Elke vrijdag publiceer ik een nieuwe blog over wat ik zelf als ondernemer leer. Met trots kan ik zeggen dat deze blogs worden gesynchroniseerd met Business2Community.com.

Hoor ik snel van je?