Zakelijk

Zakelijke vertaling nodig naar het Engels of Nederlands?

Zoek je een professionele en betaalbare zakelijke vertaling van het Nederlands naar het Engels of andersom? Heb je een Engelse tekst geschreven en wil je dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt? Ik, Greetje den Holder, eigenaar en vertaler van BudgetVertalingOnline, kan je daarbij helpen.

Voorbeelden van wanneer je een zakelijke vertaling nodig hebt

  • Als zzp’er, mkb’er of multinational wil je zakendoen in of met het buitenland, waardoor je je website, algemene voorwaarden en offertes ook in het Engels nodig hebt.
  • Je bent gevraagd om een cursus te geven aan een internationaal bedrijf en je hebt je cursusmateriaal nodig in het Engels.
  • Je website of blog trekt veel internationale bezoekers en je wilt het bezoek makkelijker maken voor ze.
  • Voor je klanten maak je websites en zij vragen je om ook een Engelse versie van deze website te maken.
  • Je hebt een managementboek geschreven en je vindt dat het buitenland ook goed gebruik kan maken van jouw kennis.

BudgetVertalingOnline voor een betaalbare zakelijke vertaling

Ik heb BudgetVertalingOnline in 2011 opgericht om een professionele vertaling betaalbaar te maken. Wil je niets meer en niets minder dan hoge kwaliteit, dan kun je direct bij mij terecht voor je zakelijke vertaling. Ik probeer op alle vlakken de kosten te drukken, waardoor jij een betaalbare vertaling van hoge kwaliteit kunt krijgen. Zo heb ik geen vast personeel in dienst, maak ik geen gebruik van dure software en heb ik een prachtig kantoor aan huis.

BudgetVertalingOnline levert vooral zakelijke vertalingen

Het merendeel van mijn klanten komt van de zakelijke markt: zzp’ers, startups en mkb’ers. Studenten, particulieren en de overheid kloppen ook regelmatig bij mij aan voor vertalingen, maar het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit het vertalen van websites, handleidingen, algemene voorwaarden, managementboeken, cursusmateriaal en overeenkomsten. Langdurige relaties opbouwen met mijn opdrachtgevers vind ik fijn, zodat we allebei kunnen genieten van prettig contact en ik zonder moeite het taalgebruik in je teksten consequent kan houden.

Met BudgetVertalingOnline sta ik bekend om mijn betaalbare tarief, snelle reactietijd, persoonlijke service en goede kwaliteit.

BudgetVertalingOnline voor professionele en betaalbare vertalingen

Vraag snel een offerte aan!

Vraag een snel offerte aan via info@budgetvertalingonline.nl of bekijk de rest van de website. Hier vind je o.a. feedback van andere opdrachtgevers en tariefinformatie. Ook kun je mijn Engelstalige blogs lezen. Deze gaan voornamelijk over ondernemerschap, digitale marketing en social media. Elke vrijdag publiceer ik een nieuwe blog over wat ik zelf als ondernemer leer. Met trots kan ik zeggen dat deze blogs worden gesynchroniseerd met Business2Community.com.

Hoor ik snel van je?