Universiteiten

Vertaling nodig voor een universiteit?

Zoekt u een vertaling van uw Engelse tekst naar het Nederlands of andersom? Hebt u een Engelse tekst geschreven en wilt u dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt?

Ook als u werkt op een universiteit kunt u terecht bij BudgetVertalingOnline voor goedkope vertalingen. U hebt niet altijd beëdigde vertalers nodig. U kunt bezuinigen door onderzoeksrapporten of -artikelen, informele of interne stukken of informatieve teksten zoals folders te laten vertalen door BudgetVertalingOnline.

BudgetVertalingOnline vertaalt voor:

  • Universiteit Twente
  • Universiteit Leiden

BudgetVertalingOnline is er voor u als u een goedkope vertaling Engels <> Nederlands nodig hebt

BudgetVertalingOnline is er voor iedereen die een vertaling in het Engels of Nederlands zoekt, maar daar niet te veel geld aan uit wil geven en er niet te veel tijd of moeite in wil steken. BudgetVertalingOnline is er ook voor iedereen die een tekst in het Engels heeft geschreven en deze graag een keer voor een kleine vergoeding laat nalezen door iemand met verstand van zaken.

De tekst kan informeel of professioneel zijn, variërend van artikelen, websites, applicaties tot enquêtes, werknotities en andere zaken. Deze teksten mogen best vaktermen bevatten, we kijken dan samen wat u de beste vertaling vindt.

Hebt u andere ideeën voor BudgetVertalingOnline, laat dat vooral weten! Stuur een mail naar info@budgetvertalingonline.nl.