Studenten

Vertaling Engels/Nederlands nodig?

Zoek je een vertaling van je Engelse tekst naar het Nederlands of andersom? Heb je een Engelse tekst geschreven en wil je dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt?

BudgetVertalingOnline begrijpt dat je jouw studiefinanciering of loon liever aan uitgaan, vrienden, festivals, vakantie en de jaarclub uitgeeft dan aan hoge tarieven voor vertalingen.

Voorbeelden waarbij BudgetVertalingOnline de uitkomst kan zijn

  • Je hebt een goed artikel geschreven en nu krijg je de kans om dit in een internationaal blad te publiceren.
  • Je moet verplicht je scriptie of enquête in het Engels inleveren of aanbieden en je wilt dat dit goed gaat.
  • Engels is gewoon niet je sterkste kant en je hebt hulp nodig. Je wilt toch graag een goed cijfer voor je harde werk!
  • Je studie- of studentenvereniging organiseert een evenement en jullie willen ook de uitwisselingsstudenten erbij betrekken.

BudgetVertalingOnline is er voor je als je een goedkope vertaling Engels Nederlands nodig hebt

BudgetVertalingOnline is er voor iedereen die een vertaling in het Engels of Nederlands zoekt, maar daar niet te veel geld aan uit wil geven en er niet te veel tijd of moeite in wil steken. BudgetVertalingOnline is er ook voor iedereen die een tekst in het Engels heeft geschreven en deze graag een keer voor een kleine vergoeding laat nalezen door iemand met verstand van zaken.

De tekst kan informeel of professioneel zijn, variërend van artikelen, websites, applicaties tot enquêtes, werknotities en andere zaken. Deze teksten mogen best vaktermen bevatten, we kijken dan samen wat u de beste vertaling vindt.

Hebt u andere ideeën voor BudgetVertalingOnline, laat dat vooral weten! Stuur een e-mail naar info@budgetvertalingonline.nl.