Particulieren

Vertaling Engels/Nederlands nodig?

Zoekt u een vertaling van uw Engelse tekst naar het Nederlands of andersom? Hebt u een Engelse tekst geschreven en wilt u dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt?

Voorbeelden waarbij BudgetVertalingOnline de uitkomst kan zijn

  • U hebt zelf niet voldoende kennis van het Engels of Nederlands en u wilt toch graag een tekst in de andere taal hebben.
  • U hebt een mooie website gebouwd, en u wilt eigenlijk ook internationale bezoekers trekken.
  • U geeft een boek in eigen beheer uit en wilt dit ook in de rest van Europa, Noord-Amerika en/of Australië uitgeven.
  • U hebt een kindje geadopteerd in het buitenland en wil om de zoveel maanden een brief naar de biologische ouders sturen om hen op de hoogte te houden.

BudgetVertalingOnline is er voor u als u een goedkope vertaling Engels Nederlands nodig hebt

BudgetVertalingOnline is er voor iedereen die een vertaling in het Engels of Nederlands zoekt, maar daar niet te veel geld aan uit wil geven en er niet te veel tijd of moeite in wil steken. BudgetVertalingOnline is er ook voor iedereen die een tekst in het Engels heeft geschreven en deze graag een keer voor een kleine vergoeding laat nalezen door iemand met verstand van zaken.

De tekst kan informeel of professioneel zijn, variërend van artikelen, websites, applicaties tot enquêtes, werknotities en andere zaken. Deze teksten mogen best vaktermen bevatten, we kijken dan samen wat u de beste vertaling vindt.

Hebt u andere ideeën voor BudgetVertalingOnline, laat dat vooral weten!