Feedback van klanten

Ontvangen feedback op vertalingen

Hieronder vindt u een overzicht van de feedback die ik heb ontvangen. De eerste berichten zijn ontvangen via de mail en via Twitter. Daarna ziet u de berichten die mensen hebben achtergelaten op deze pagina. Helemaal onderin op deze pagina kunt u zelf feedback achterlaten.

 

J. Dijkstra, Fit-innovations

Hartelijk dank voor de vertaling van de teksten. Ik heb alles doorgelezen en alles ziet er subliem uit! Heel precies en overzichtelijk in een Word bestand, klaar voor gebruik! De vertaling lijkt me goed: ik heb geen fout kunnen ontdekken.

L. Pameijer, student Geneeskunde

Bij Greetje’s vertaalbureau heb ik voor mijn wetenschappelijke onderzoek een Engelse website voor diabetici en de bijbehorende applicatie op smartphones laten vertalen. Het was een ingewikkelde tekst, wat o.a. bestond uit Excel bestanden met losse woorden en Word bestanden. Dit is erg goed vertaald en de teksten zijn nu duidelijk leesbaar voor iedereen. De vertaling van 18.000 woorden moest binnen één week klaar zijn en dit is gelukt. Ze reageert snel op e-mails en is zeer betrouwbaar. Ik kan haar vertaalbureau aan iedereen adviseren.

Zelf feedback geven

U kunt zelf ook feedback geven. U mag daarvoor het formulier hieronder invullen. Uw bericht wordt pas geplaatst nadat er een controle voor spam e.d. heeft plaatsgevonden. Probeert u contact met mij op te nemen, dan kunt u het beste de links aan de linkerkant gebruiken.

 

27 gedachten over “Feedback van klanten

 1. Joyce de Ruiter

  Als spreker wil je niet op een podium staan voor een publiek dat beter Engels spreekt dan jij. Greetje heeft mijn lezing zeer vakkundig vertaald en ook nog eens sneller dan de afgesproken opleverdatum. Echt een aanrader!

  Reageren
 2. Renaldo

  Greetje heeft voor ons voor de tweede keer een website naar het Engels vertaald.
  Prima vertalingen, snelle reactie voor ook nog een schappelijke prijs.

  Reageren
 3. Maurice Berende

  Greetje is punctueel en levert snel, kwalitatief geweldig werk af. Zij heeft me ondersteund bij het schrijven van de masterthesis voor mijn executive MBA aan TIAS, School for business and society. Greetje heeft Engelse teksten beoordeeld en gecorrigeerd, maar ook Nederlandse teksten vertaald. Greetje is in bijna 24/7 bereikbaar. De korte en snelle communicatielijnen en duidelijke afspraken heb ik als zeer prettig ervaren. Wat mij betreft verdient Greetje een A+!

  Reageren
 4. Maarten

  Ik heb zeer prettig samengewerkt met Greetje en zal dat in de toekomst ook zeker blijven doen. De vertalingen zijn tenslotte goed en altijd ruim binnen de deadline geleverd. Maar wat voor mij wellicht even belangrijk is: de communicatie. Deze verloopt uitermate prettig en Greetje geeft (waar nodig) prima advies en suggesties.

  Reageren
 5. Annewil

  Onlangs een overeenkomst door Greetje laten vertalen. De communicatie verloopt perfect, je krijgt snel reactie. Het belangrijkste, de vertaling hadden we ook heel snel binnen. In de toekomst zullen wij zeker vaker gebruikmaken van BudgetVertalingOnline. Een keurige prijskwaliteitverhouding!

  Kortom, een aanrader!

  Reageren
 6. Chris

  Na een aantal (soms schrikbarend hoge) offertes voor mijn thesis ontvangen te hebben, kwam BudgetVertalingOnline met een prijs die passend is voor studenten. Daarbij wordt niet onder gedaan aan de kwaliteit en is mijn thesis door Greetje vertaald ruim voor de afgesproken datum.

  Aansluitend nog enkele afrondende e-mails over en weer, welke snel en correct zijn behandeld. Conclusie: TOP vertaalbureau!

  Reageren
 7. Elles

  Greetje heeft mijn Thesis binnen een paar dagen in professioneel Engels vertaald. Dit heeft me wéken werk bespaard. Ik ben er heel blij mee en zal haar voor mijn volgende onderzoek zeker opnieuw om hulp vragen. Bedankt Greetje!

  Reageren
 8. Marianne Veenstra

  Voor een Engelse vertaling van een document hebben wij een tweede maal Greetje den Holder van BudgetVertalingOnline ingeschakeld. Het document is via een supersnelle service opgeleverd. Daarnaast nog een aantal extra tips ontvangen, kortom zeer tevreden.

  Reageren
 9. Hans Boersma

  Voor de vertalingen van het Nederlands naar het Engels voor Aikipro.eu ben ik na lang zoeken uitgekomen bij BudgetVertalingOnline. Niet alleen levert Greetje goede vertalingen, ze geeft ook goede feedback en het is fijn contact met haar onderhouden. Doordat ik eerder zo tevreden was, heb ik ook de Engelse vertalingen van HansBoersma-Aikido.com aan BudgetVertalingOnline overgedragen. Dit ging ook weer erg snel en professioneel. Echt een aanrader!

  Reageren
 10. Van der Molen

  We hadden een snelle vertaling nodig van de school rapporten van onze school, voor de inschrijving op een internationale school in het buitenland. Greetje heeft ons snel en adequaat geholpen aan een passende vertaling. Daarnaast een uitstekende service en vlotte communicatie, super!

  Reageren
 11. Anne

  Op korte termijn moest een eerder gemaakte vertaling worden verbeterd. Greetje heeft dit snel en netjes gedaan. Prettig was dat ze meteen vroeg wat de doelgroep was en wat de toon moest zijn. Bedankt!

  Reageren
 12. Cindy Verhoeven

  Greetje is echt een verademing! Uitstekende vertalingen, snelle service en dat alles voor een zeer toegankelijke prijs. Ik zou haar iedereen aanbevelen!

  Reageren
 13. Sedat Aslan

  Ik heb een Engelse brief laten controleren door budgetvertalingonline. Er is veel aandacht besteed aan mijn wensen. Ik ben onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de expertise van Greetje. Mails worden snel beantwoord en de gecorrigeerde tekst is zorgvuldig opgesteld. budgetvertalingonline heeft mijn verwachtingen overtroffen.

  Reageren
 14. Jeanine

  Voor het vertalen van mijn samenvatting van mijn afstudeerscriptie heb ik Greetje benaderd, vanwege de goede recensies. En dit zijn allemaal terecht! Binnen twee dagen had ze mijn samenvatting vertaald en het zag er perfect uit! Ze reageert erg snel op de mail en is een fijn persoon om mee samen te werken. Het resultaat ziet er erg goed uit! Echt een aanrader! 🙂

  Reageren
 15. Stefan Op de Woerd

  Greetje werkt professioneel, nauwkeurig en denkt met je mee. Ze reageert altijd direct op vragen en suggesties en levert altijd volgens afspraak. Je kunt dus echt op haar bouwen en de kwaliteit van haar werkt is zeer goed. Afsluitend is de prijs die zij voor haar diensten rekent zee concurrerend, waardoor de prijs/kwaliteit verhouding uitmuntend is.

  Reageren
 16. Anja Zonneveld

  Greetje heeft voor ons een goede, doelgroepgerichte vertaling gemaakt van het Engels naar het Nederlands. Ze is communicatief en komt haar afspraken meer dan na. Kortom: een prettig persoon om mee samen te werken.

  Reageren
 17. Frank Lubbers - On Base

  Naast een razendsnelle oplevering, was de tekst die ik gestuurd had ‘ spot-on’ vertaald. Mijn engels is echt niet slecht, maar voor de betreffende tekst wilde ik toch zeker weten dat er geen onzorgvuldigheden in zouden sluipen. Bij het nalezen van de door Greetje opgeleverde tekst, moest ik toch duidelijk mijn meerdere erkennen. Ze heeft het beter vertaald dan ik ooit zou kunnen. Een vakvrouw en daarmee een absolute aanrader! Bovendien heb ik nog enkele tips van haar gekregen die ik allemaal 1-op-1 direct heb over kunnen nemen.

  Reageren
 18. Gabriëlle Metz - ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

  Al diverse keren een zeer goede ervaring gehad met ‘’Budget vertaling online’’. Snelle professionele service en van hoge kwaliteit vertalingen. Prettige samenwerking, zeker een aanrader

  Reageren
 19. Geert Hulshof

  Greetje Den Holder heeft voor mij inmiddels 3 boeken van het Nederlands naar het Engels vertaald. Ik ben zeer te spreken over haar correcte en integere manier van werken. Haar offertes zien er keurig en volledig uit. Ze heeft elke keer ruimschoots haar deadline gehaald. De kwaliteit van haar vertaalwerk is prima en voldoet volledig aan de verwachtingen. Ze heeft zelfs correcties voorgesteld in de Nederlandse brondocumenten.
  Kortom, ze levert niet alleen uitstekend werk af, maar draagt ook nog bij tot verdere verbetering van de teksten. Ik kan haar iedereen van harte aanbevelen.
  Greetje, succes met je onderneming en voor toekomstige vertalingen kom ik graag weer bij je terug.

  Reageren
 20. Piet Titulaer

  Ik had op korte termijn een vertaling nodig. Greetje Den Holder heeft snel gereageerd op mijn vraag en me vervolgens goed geholpen met een prima vertaling tegen een scherpe prijs. Ik heb ook anderen bureaus aangeschreven maar die waren of te duur of ik kreeg pas enkele dagen later een reactie.

  Reageren
 21. Suzan

  Ik had op zeer korte termijn belangrijke documenten die vertaald moesten worden in het engels nodig. Het was weekend toen ik via de mail contact heb gezocht met Greetje en in dat zelfde weekend heb ik nog reaktie terug gekregen van haar! Echt Super! Ik heb meerderen aangeschreven,maar van sommigen moet ik nu nog reaktie terug ontvangen. Greetje reageerd niet alleen snel,maar is ook een echte aanrader kwa prijs/kwaliteit. Ze handeld alles netjes af en komt haar afspraak goed na! Mocht ik weer een x iets vertaald moeten hebben kom ik zeker bij Greetje terug! Doen dus!!

  Reageren
 22. Adriaan Theeuwes – Theeuwes & Partners Amsterdam

  Voor een aantal opdrachtgevers hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van de vertaaldiensten van Greetje den Holder. Prima vertalingen, snelle service en een zeer vriendelijke prijs. De persoonlijke betrokkenheid maakt de samenwerking alleen maar nog sterker. Een voorbeeld van haar werk voor ons? http://www.zuidaanhetwater.nl. Maar ook voor MultiCopy | The Communication Company, TeamLogic IT e.v.a.

  Reageren
 23. Retailheadhunters

  Ik vind Greetje accuraat,snel en levert kwalitatief voortreffelijk werk af. Zij heeft de vertaling voor mijn website geregeld .Wat ik ook zeer prettig heb ervaren is dat ik haar in het weekend een mail stuurde en direct antwoord kreeg met een prijs offerte erbij. Van de twee andere vertaal bureaus wacht ik nog steeds op een antwoord Twee dagen later was de vertaling klaar.behalve de kwaliteit van de vertaling was ook de prijs zeer concurrerend.Dus ik zeg doen..

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: *