Prijzen

Mijn betaalbare prijzen voor vertalen en controleren

Wil je graag weten wat het tarief is voor het vertalen of nakijken van je tekst? Die informatie vind je hier. Je hoeft bij mij niet eerst een offerte aan te vragen voordat je duidelijkheid hebt over prijzen.

Op deze pagina vind je mijn prijzen voor vertalingen en controles, mijn studententarief en mijn tarief voor spoedopdrachten of weekendopdrachten.

Sinds januari 2020 heb ik een stapje terug gedaan als voltijd vertaler en ben ik senior webredacteur geworden bij de rijksoverheid. Hierdoor val ik nu onder de kleineondernemingsregeling en betaal je bij mijn geen btw.

Wil je graag weten wat voor levertijd ik heb voor jouw opdracht? Vraag dan nu een offerte aan!

BudgetVertalingOnline voor professionele en betaalbare vertalingen. Bekijk hier de prijzen!

Prijzen vertalingen en controles

Vertalen kost bij mij 8 cent per woord. De totaalprijs wordt berekend op basis van de doeltekst, dus de uiteindelijke vertaling.

Heb je een kleine tekst van minder dan 500 woorden? Dan vraag ik een opstarttarief van 25 euro.

Voor het controleren van een Engelse of Nederlandse tekst vraag ik het tarief van 7 cent per woord. De totaalprijs wordt berekend op basis van de brontekst

Studententarief

Ben je student en heb je hulp nodig met je scriptie of samenvatting van je scriptie? Dan kan ik je helpen voor 7 cent per woord.

Documenten die ik niet meer vertaal

Omdat ik nu alleen in mijn vrije tijd nog vertaal, zijn er een aantal documenten die ik niet meer vertaal. Ik vertaal nu geen cv’s of motivatiebrieven meer. Ook kan ik geen opdrachten meer doen die langer zijn dan 5000 woorden.

Spoedopdrachten (opdrachten binnen 48 uur) of weekendopdrachten lukken mij vaak niet meer, maar als ik hier tijd voor heb in mijn agenda, dan doe ik dit alleen nog maar tegen het tarief van 10 cent per woord.

Goedkopere prijzen door de kleineondernemingsregeling

Ik val onder de kleineondernemingsregeling. Dat betekent dat je bij mij geen btw hoeft te betalen. De vertaalopdracht is daardoor bij mij goedkoper dan bij grote vertaalbureau’s.