Waarom zo goedkoop?

Waarom is BudgetVertalingOnline zo goedkoop?

Eenmanszaak

BudgetVertalingOnline is een eenmanszaak vanuit huis. Er worden dus geen kantoorkosten of personeelskosten doorberekend aan u. Bovendien is BudgetVertalingOnline, zoals de naam al aangeeft, een online bureau. Onze samenwerking is volledig digitaal, waardoor er geen kosten zijn voor voorbedrukte enveloppen en brieven, geen kosten voor acceptgiro’s en dergelijke, en geen hoge kosten voor telefonie. Minder papierwerk is ook beter voor het milieu!

Ervaring

De vertaler is een Young Professional die werkt vanuit jarenlange Engelstalige, universitaire studies in plaats van een beëdigd vertaler met vertaaldiploma’s en –certificeringen. Ze heeft jarenlange ervaring met vertaalopdrachten en heeft in de Verenigde Staten en Ierland gewoond.

Eigen bedrijfsvoering

Als laatste probeert de vertaler zoveel mogelijk zelf te regelen. Er worden dus geen kosten gemaakt voor bureaus die de social media, boekhouding of bedrijfsvoering managen.

Daarom zo goedkoop!

Kennis van zaken is dus aanwezig zonder de overige lasten die een groot vertaalbureau met beëdigde vertalers met zich meebrengt, wat voor u voordelig uitpakt!