Over BudgetVertalingOnline

BudgetVertalingOnline: snel, goedkoop en transparant!

BudgetVertalingOnline is in september 2011 gestart vanuit de gedachte dat veel vertaalbureaus voor vertalingen naar het Engels of Nederlands te duur zijn of dat er anders veel randvoorwaarden aan de opdracht kleven. Zo is de drempel vaak te hoog voor de wat informele opdrachten en voor bedrijven, particulieren en studenten die een kleiner budget hieraan te besteden hebben en dus goedkopere tarieven zoeken. BudgetVertalingOnline springt graag in op het gat in de markt dat hierdoor ontstaat.

Transparantie

Bovendien zijn andere vertaalbureaus en hun websites vaak onoverzichtelijk. Er dient eerst een offerte te worden aangevraagd, voordat u weet wat uw vertaalopdracht zal kosten. Hoe weet u dan dat u de scherpste prijs krijgt? BudgetVertalingOnline heeft niet voor niets het credo ‘snel, goedkoop en transparant’.

De lage prijzen staan overzichtelijk op de website genoemd. Voor iedereen geldt dezelfde kortingsregeling. Daarnaast kunt u de werkwijze op deze website vinden. U hoeft dus niet eerst contact op te nemen, voordat u weet waar u aan toe bent. U weet daarom ook zeker dat u dezelfde behandeling krijgt als iedereen en andere klanten niet een gunstigere regeling krijgen o.i.d.