Hoe kan de zzp’er een leuk kerstcadeau regelen?

Hoe kan de zzp’er een leuk kerstcadeau regelen?

Voor ons zzp’ers is het einde van het jaar vaak druk met opdrachten die nét nog voor 31 december moeten worden opgeleverd en de voorbereidingen voor de feestdagen. Kreeg je als werknemer nog een kerstpakket mee, nu moet je zelf iets leuk verzinnen voor je opdrachtgevers. Je staat voor de keuze: ga je wel of niet iets geven aan of sturen naar je opdrachtgevers en anderen in je netwerk? Een heus kerstpakket is vaak net buiten ons budget. Wat zijn dan je opties? Hoe kan de zzp’er een leuk kerstcadeau regelen? In deze blog geef ik je tips.

‘Hoe kan de zzp’er een leuk kerstcadeau regelen?’ Een heus kerstpakket is vaak net buiten ons budget. Wat zijn dan je opties? Hoe kan de zzp’er een leuk kerstcadeau regelen? In deze blog geef ik je tips: http://bit.ly/zzpkerstcadeau

Hoe kan de zzp’er een leuk kerstcadeau regelen?

Hoeveel opdrachtgevers je in een jaar hebt, ligt maar net aan wat voor werkzaamheden je uitvoert. Sommige zzp’ers voeren veel kleine opdrachten uit en hebben enkele honderden opdrachtgevers per jaar. Sommige zzp’ers zijn in te huren voor langdurige projecten en hebben misschien maar enkele opdrachtgevers per jaar. Dan zit er natuurlijk ook een verschil in de kosten die je uit wilt geven per kerstcadeau. Ik kwam erachter dat een kerstcadeau helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Bij Helloprint heb je enkel je logo nodig. Dat werkt natuurlijk perfect voor een zzp’er! Hieronder laat ik je zien wat ik zoal tegenkwam op hun website, waarvan ik denk dat je een leuk kerstcadeau te pakken hebt.

Hoe de zzp’er een leuk kerstcadeau kan regelen: typisch voor de feestdagen

Je kunt gaan voor gepersonaliseerde relatiegeschenken die echt alleen voor de feestdagen zijn. Dat werkt mooi, omdat mensen zo een vrolijk moment associëren met jouw merk.

Je kunt denken aan een adventskalender, waarmee mensen vierentwintig dagen lang aan jouw merk denken. Je kunt ook kerstcrackers met jouw logo bestellen en daar een klein cadeautje in stoppen. Dat cadeautje laat jouw merk bij het kerstdiner zijn of bij het cadeautjes-onder-de-kerstboom-uitpakmoment. Of je geeft mensen een kerstbal die in de boom kan hangen vanaf het moment dat deze wordt opgezet tot het moment dat deze weggehaald wordt. Zo zien je opdrachtgevers je merk vaak langer dan een maand.

Hoe de zzp’er een leuk kerstcadeau kan regelen: fijn voor het hele jaar

Je kunt de feestdagen ook als moment beschouwen waarop je een cadeautje regelt dat fijn is voor het hele jaar. Denk aan een USB-stick, USB hub, powerbank, thermofles, thermomok, waterfles, kaasplank of serveerplank. Veel van deze opties kunnen jouw merk dagelijks voor de ogen van je opdrachtgever brengen. Hoe vaker een opdrachtgever aan je herinnerd wordt, hoe eerder hij of zij aan je denkt bij een nieuwe opdracht.

De grote uitpakkers

Mocht je wel op zoek zijn naar iets om mee uit te pakken voor je opdrachtgever, dan zijn er heel veel opties die je kunt personaliseren met je logo. Denk aan een bluetooth headset, BoomBox-luidspreker, wijngeschenkset, reistas of wijnkoeler. Daarmee laat je merk een goede indruk achter!

Hoe de zzp’er goedkoop een leuk kerstcadeau kan regelen: kortingscode

Ik hoop dat je inspiratie hebt opgedaan voor een kerstcadeau dat bij jouw merk past en dat goed zal vallen bij jouw opdrachtgever. Mocht het budget een probleem zijn, dan kan ik je hierbij helpen. Ik mag namelijk een kortingscode aanbieden. Daarmee krijg je 15% korting op je bestelling. Dat scheelt! De kortingscode is HELLOGREETJE.

Vertalingen

Ik ben ook zzp’er en mijn vakgebied is vertalingen Nederlands – Engels. Mocht je in het nieuwe jaar uitbreidingen naar het buitenland in de planning hebben staan, dan kan ik je helpen met je communicatie. In mijn netwerk bevinden zich ook vertalers naar andere talen, dus een project in andere talen dan Engels is geen probleem. Lees hier de feedback die anderen mij al hebben gegeven en mail me via info@budgetvertalingonline.nl!