Contact

Wil je contact met me opnemen i.v.m. mijn professionele en betaalbare vertalingen?

Wil je graag in contact komen met me? Natuurlijk wil ik al je vragen beantwoorden wat betreft mijn professionele en betaalbare vertalingen naar het Engels en Nederlands. Je kunt alle informatie hieronder vinden. Je kunt me het beste bereiken via de mail (info@budgetvertalingonline.nl), via het offerteformulier links of het contactformulier hieronder.

AdresgegevensGreetje den Holder - owner of BudgetVertalingOnline and professional translator

BudgetVertalingOnline
Paulinastraat 55
2595 GH Den Haag

KvK: 53600428

Online gegevens

www.budgetvertalingonline.nl
info@budgetvertalingonline.nl
budgetvertalingonline@hotmail.com

Omdat vertalingen concentratie vergen, ben ik niet telefonisch bereikbaar. Ik reageer wel snel op emails!

Contactformulier

Lees hier de privacy- en cookieverklaring van BudgetVertalingOnline

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti-spam: *

  Bekijk de Algemene voorwaarden van BudgetVertalingOnline

  BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling

  Ik heb BudgetVertalingOnline in 2011 opgericht om een professionele vertaling betaalbaar te maken. Wil je niets meer en niets minder dan hoge kwaliteit, dan kun je direct bij mij terecht. Ik probeer op alle vlakken de kosten te drukken, waardoor jij een betaalbare vertaling van hoge kwaliteit kunt krijgen. Zo heb ik geen vast personeel in dienst, maak ik geen gebruik van dure software en heb ik een prachtig kantoor aan huis. Neem dus snel contact met me op als je gebruik wilt maken van mijn vertaaldiensten!

  BudgetVertalingOnline is er vooral voor de zakelijke klant

  Het merendeel van mijn klanten komt van de zakelijke markt: zzp’ers, startups en mkb’ers. Studenten, particulieren en de overheid kloppen ook regelmatig bij mij aan voor vertalingen, maar het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit het vertalen van websites, handleidingen, algemene voorwaarden, managementboeken, cursusmateriaal en overeenkomsten. Langdurige relaties opbouwen met mijn opdrachtgevers vind ik fijn, zodat we allebei kunnen genieten van prettig contact en ik zonder moeite het taalgebruik in je teksten consequent kan houden.

  Met BudgetVertalingOnline sta ik bekend om mijn betaalbare tarief, snelle reactietijd, persoonlijke service en goede kwaliteit.

  Vraag snel een offerte aan!

  Vraag een snel offerte aan via info@budgetvertalingonline.nl of bekijk de rest van de website. Hier vind je o.a. feedback van andere opdrachtgevers en tariefinformatie. Ook kun je mijn Engelstalige blogs lezen. Deze gaan voornamelijk over ondernemerschap, digitale marketing en social media. Elke vrijdag publiceer ik een nieuwe blog over wat ik zelf als ondernemer leer. Met trots kan ik zeggen dat deze blogs worden gesynchroniseerd met Business2Community.com.

  Hoor ik snel van je?