Zakelijk

Zakelijke vertaling nodig?

Zoekt u een vertaling van uw Engelse tekst naar het Nederlands of andersom? Hebt u een Engelse tekst geschreven en wilt u dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt?

Houdt uw bedrijf liever geld over voor andere investeringen, maar hebt u toch echt een vertaling nodig?

Voorbeelden waarbij BudgetVertalingOnline de uitkomst kan zijn

  • U wilt als ZZP’er, MKB’er of Multinational zaken doen in of met het buitenland, waardoor u uw bedrijfsteksten (reclame, algemene voorwaarden, offertes) ook in het Engels nodig hebt.
  • U hebt een mooie zakelijke website of blog, en u merkt dat u veel internationale bezoekers trekt.
  • U maakt websites voor uw klanten en zij vragen u ook een Engelse versie van deze website te maken.
  • U geeft een boek in eigen beheer uit en wilt dit ook in de rest van Europa, Noord-Amerika en/of Australië uitgeven.

BudgetVertalingOnline is er voor u als u een goedkope vertaling Engels <> Nederlands nodig hebt

BudgetVertalingOnline is er voor iedereen die een vertaling in het Engels of Nederlands zoekt, maar daar niet te veel geld aan uit wil geven en er niet te veel tijd of moeite in wil steken. BudgetVertalingOnline is er ook voor iedereen die een tekst in het Engels heeft geschreven en deze graag een keer voor een kleine vergoeding laat nalezen door iemand met verstand van zaken.

De tekst kan informeel of professioneel zijn, variërend van artikelen, websites, blogs, applicaties tot enquêtes, werknotities en andere zaken. Deze teksten mogen best vaktermen bevatten, we kijken dan samen wat u de beste vertaling vindt.

Hebt u andere ideeën voor BudgetVertalingOnline, laat dat vooral weten! Stuur een e-mail naar info@budgetvertalingonline.nl.