Hoe werkt het?

De werkwijze van BudgetVertalingOnline bij een vertaling naar het Engels of Nederlands

U hebt een Nederlandse tekst die u graag in het Engels vertaald wilt hebben of een Engelse tekst die u graag in het Nederlands vertaald wilt hebben. Wellicht hebt u een Engelse tekst, waarvan u graag wilt dat deze wordt gecontroleerd. U wilt ook graag dat dit vertaalwerk of nakijkwerk goedkoop gebeurt.

U bent op de juiste plek.Deze tekst kan informeel of professioneel zijn, variërend van scripties, artikelen, websites, blogs en applicaties tot enquêtes, werknotities en andere zaken. Deze teksten mogen best vaktermen bevatten, we kijken dan samen wat u de beste vertaling vindt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U stuurt een e-mail naar info@budgetvertalingonline.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Uw naam, adres, contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Uw wensen: wat wilt u vertaald hebben en wanneer is de uiterste datum dat u het nodig hebt?
  • Het te vertalen document in Word of een andere tekstverwerker, zodat een inschatting van het werk gemaakt kan worden.

Graag wijzen wij u hierbij op de volgende tekst van de Algemene voorwaarden:

8.1.    Tenzij anders is overeengekomen, dient de klant de tekst waarop de overeenkomst betrekking heeft via de e-mail in een Word-document en leesbaar aan te leveren. Het document is o.a. niet goed leesbaar indien:

  • de tekst vanuit een PDF-bestand in een Word-bestand gekopieerd is zonder verdere aanpassing en de tekst een rij van woorden is;
  • de tekst een scan is;
  • de tekst een afbeelding is die in het Word-bestand is geplakt.

Dit is voor ons de enige manier waarop wij onze goedkope tarieven kunnen aanbieden.

Wat gebeurt er dan?

Vervolgens krijgt u snel een e-mail met een offerte. U stuurt uw akkoord voor de offerte en voorwaarden via de mail terug naar ons en betaalt een voorschot van 50%. Het werk kan beginnen! U krijgt de vertaling voor de afgesproken deadline terug en betaalt de bijgevoegde factuur binnen veertien dagen.